UitstekendBelvilla9.6

Villa Magna

Frankrijk occitanie Cazaubon

  • 8
  • 5
Villa Magna

    Deze voormalige pastorie ligt in de Gers en geniet uitzicht op de Pyreneeën in de verte. Een levendige omgeving waar tegelijkertijd de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Puur en authentiek. Hier kun je tochten maken op je fiets, met de auto, wandelend terwijl je geniet van de vergezichten en dieren ontdekt die zich onbespied wanen. Watersporten op de rivieren is ook een belevenis op zich.
    In de omliggende stadjes is elke dag wel een markt waar je verse producten kunt kopen waarna je op een terras kunt genieten van een goede kop koffie.

    De Pastorie heeft een grote, vlakke tuin waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. Je boek lees je in de hangmat, en eten kun je ‘al fresco’ op het terras bij het huis. ’s Avonds is het terras verlicht en krijgt het een feeëriek sfeertje met die Pyreneeën op de achtergrond. Het super verwarmde zwembad (27 graden!) is gedurende het gehele seizoen onder bijbetaling te gebruiken!

    In het huis een leuke salon en goed uitgeruste keuken met eettafel en toegang tot het terras. In de salon is een open haard en in de relaxruimte staat een biljart en pingpongtafel, die uitnodigt tot lange avonden speelplezier. Er zijn 4 slaapkamers en 3 badkamers.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cazaubon

    WeatherAPI.com