Maison De Vacances - Cournonterral

Frankrijk, Occitanie, Cournonterral
vanaf1625


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit modern vormgegeven vakantiehuis ligt in het plaatsje Cournonterral, tussen het sfeervolle Montpellier (14 km) en de bekende badplaats Sète (17 km). Hier heb je de beschikking over een prachtige, gesloten tuin, driekwart rondom het huis, met gazon, bomen en planten en meerdere terrassen waar het heerlijk vertoeven is. Neem een duik in je eigen privézwembad, of ontspan in de zon op een van de ligbedden. 's Avonds is het zwembad fraai verlicht! Bij de gemetselde barbecue kun je na een leuke dagtocht te hebben gemaakt culinair de dag afsluiten! Binnenshuis is de inrichting keurig verzorgd en compleet, en beschik je over airconditioning.

Er zijn twee fietsen beschikbaar, ideaal om bij aankomst even de omgeving te gaan verkennen! Op 700 meter van het vakantiehuis is een bakker voor verse croissantjes in de ochtend. Op 1,5 km van het vakantiehuis kun je de boodschappen doen. Je bent 12 km verwijderd van het strand.

Iets verder, bij Cap d'Agde (41 km), ligt een aquapretpark. Bezoek ook het het ommuurde, middeleeuwse Aigues-Mortes (45 km)! Ben je wel in voor een kano-tochtje? Dat kan op de rivier de Hérault (verhuur in St. Guilhem, 41 km).

Mooi, geheel vrijstaand huis, met in uw tuin (achter en opzij, terrassen) volledige privacy. Ook bij uw (privé-)zwembad, al kan de eigenaar bij thuiskomst of vertrek achterlangs de planten passeren; deze woont in een onafh. studio onder het huis, met eigen tuintje naast het huis .


close