UitstekendBelvilla9.4

La Clausade

Frankrijk occitanie Gaujan

  • 11
  • 5
La Clausade

    Gelegen in het hart van de lieflijke Gascogne, in het hart van het land van Artagnan, waar het goed eten en leven is, biedt de Gers heel wat moois om van uw vakantie van te genieten! Daarnaast heeft de streek een architectonisch erfgoed vanwege de vele bastides, musea, kastelen en schitterende dorpen.

    Deze authentieke Gascogne villa is prachtig gelegen en is bovendien mooi gerenoveerd, zodat ook de verwende toerist hier prima kan vertoeven. Het is licht en ruim, maar toch zodanig dat het binnen lekker koel blijft gedurende de lange zomer.
    U heeft hier totale privacy, met diverse terassen, een mooi groot zwembad en een fraai uitzicht.
    De keuken is goed geouitilleerd, zodat u met de locale producten, de meest heerlijke maaltijden op de terrastafel kunt zetten, en kunt genieten van al dit fraais. De kinderen hebben een grote tuin met hangmat ter beschikking en er is ook een fijne jeu de boules baan.

    De omgeving bestaat uit rollende heuvels met zonnebloemvelden, en u kunt hier prima fietsen en wandelen. Bezoek de plaats Auch, het historisch centrum van de streek, en wandel door de pittoreske steegjes met oude vakwerkhuizen.
    Overal zijn eetmarkten en antiekmarkten, dus u zult zich niet vervelen!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Gaujan

    WeatherAPI.com