Residéal Bernard De Ventadour - Grande Motte 3

Frankrijk, Occitanie, La Grande-Motte
vanaf416


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

De verzorgde résidence beschikt over een ruime receptie/lounge met bar en ontbijtruimte. In de mooie tuin ligt een ruim openluchtzwembad (geopend van april-oktober; afhankelijk van het weer) met kinderbad en er staan ligstoelen. Er is een kleine speeltuin, kinderclub (tijdens Franse schoolvakanties) en een ruimte met was- en droogmachines. Het uitnodigende zandstrand is bereikbaar via een ca. 200m pad vanuit de tuin. Het levendige centrum en de haven van La Grande Motte liggen op ca. 500m.

Résidence Bernard de Ventadour is een uitnodigende vakantiestek in een fantastische omgeving. Het ligt rustig in een mooie tuin aan de rand van La Grande Motte; een in de jaren 60-70 opgezet, modern vakantieoord. Het is autoluw, onder futuristische architectuur gebouwd en gericht op zon- en strandliefhebbers. De bomen zijn inmiddels volgroeid en geven La Grande Motte een mooi groen decor. Het is heerlijk slenteren langs de brede, uitgestrekte boulevard en de aangrenzende haven. Er zijn tientallen uitnodigende bars en restaurants met zonnige terrassen.

De résidence biedt een heerlijke uitvalsbasis voor liefhebbers van het goede Franse leven, zon, zee en strand. In een kwartiertje rijd je naar het historische centrum van het ommuurde stadje Aigues-Mortes. Het is een genot hier ’s avonds door de gezellige steegjes te slenteren en een terrasje te pakken op één van die fraaie pleintjes.
Het uitgestrekte zandstrand van het bekende Plage de l’Espiguette (ook nudisme) ligt op ca. 12 km.
De Camargue biedt verder vele excursiemogelijkheden; fietsend, wandelend of te paard. Flamingo’s zult u er zeker tegenkomen. De gezellig, grote stad Montpellier op ca. 30 km is ook zeker uw bezoekje waard.


close