Maison De Vacances Lavercantière

Frankrijk, Occitanie, Lavercantière
vanaf447


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit adres is de ideale plek om zich op te laden en de stress van het dagelijks leven te vergeten. Dit vakantiehuis, gebouwd in 1667, is geheel gerenoveerd. Het beschikt over een groot terrein met een groot omheind gazon, waar de kinderen zich kunnen vermaken met voetballen of schommelen. Onder een boom vindt u een gemeubileerd terras, waar u kunt genieten van de barbecue.

Van binnen is het huis netjes en verzorgd. De zeer ruime veranda is de perfecte plek om te ontspannen met name in het voor- en najaar, als de avonden een beetje koel zijn.


U kunt uw wandelingen gemakkelijk vanuit het huis beginnen, gezien de uitzonderlijke omringende natuur. U kunt uw lunch meenemen in een rugzak en onderweg een leuke locatie kiezen om te picknicken. Indien u wilt afkoelen, kunt u gaan zwemmen in een van de meren in de omgeving. In een straal van 18 km zijn er al drie: Catus (11 km), Cazals (10 km) en Gourdon (18 km). Er is een zwembad in Lavercantière (niet overdekt) met café/restaurant (2,5) waar men gratis kan zwemmen bij gebruik van een consumptie.


Wij adviseren u tevens een bezoek te brengen aan de mooie stad Cahors (29 km). En dan met name het oude stadscentrum! Le Gouffre de Padirac (54 km) is ook een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de regio. Sarlat (40 km), de bekende middeleeuwse stad, is niet zo ver met de auto.


close