Belvilla-

Residence Le Lotus Blanc 10

Frankrijk occitanie Le Barcarès

  • 7
  • 1
Residence Le Lotus Blanc 10

    Gunstig gelegen vakantieadres voor families die van de zee, het strand en watersporten houden. Het flinke verwarmde openluchtzwembad (geopend vanaf half april-eind sept.; afhankelijk van het weer) zal ook zeker in de smaak vallen. Verder is er een kinderbadje, zonneterras met ligbedden, receptie, liften, bar/restaurant (in de zomermaanden) en centrale parkeerplaatsen. Tegen betaling kun je gebruik maken van de Spa met o.a. behandelingen en hammam of de wasserette.
    Het Middellandse Zeestrand La Grande Plage ligt direct voor Résidence Le Lotus Blanc. Het centrum van Port-Barcarès ligt op ca. 5 km.

    Port-Barcares is een in de jaren zeventig opgezette badplaats in de Languedoc-Roussillon. Alles staat hier in het teken van een strandvakantie. Het ligt tussen de bergen van de Pyreneeën en de Middellandse Zee; zelfs Spanje ligt om de hoek (op ca. 50 km.).
    In de omgeving van de résidence zijn vele activiteiten mogelijk. Er is voor ieder wat wils, zoals; een waterpark, dierentuin, speeltuin, kartbaan, manege en jetski-mogelijkheden.
    Frans Catalonië staat bekend om haar grote diversiteit. Naast de kust met haar standen is men nog geen half uur verwijderd van de binnenlanden met haar wijngebieden. Nog een half uur verderop liggen de Pyreneeën. Het is een toeristische regio. Aan de kust zijn vele gezellige dorpjes met terrasjes en boetiekjes. Op ongeveer 15 minuten rijden van de résidence ligt de welbekende plaats Perpignan. Zomers kan men genieten van les jeudis de Perpignan (de donderdagen van Perpignan) waarbij het elke donderdagnamiddag tot -avond feest is en er op alle pleinen verschillende muziek optredens zijn. Waar de regio ook om bekend staat zijn haar kastelen en burchten, waarvan de meest bekende in Carcassonne ligt; de volledig gerestaureerde Cité de Carcassonne. Deze staat bekend als mooiste voorbeeld van een middeleeuwse stad in Europa, die bijna volledig bewaard is gebleven. De stad staat daarom ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Le Barcarès

    WeatherAPI.com