Belvilla-

Résidence Cap Camargue Med 1

Frankrijk occitanie Le Grau-du-Roi

  • 4
  • 1
Résidence Cap Camargue Med 1

    Résidence Cap Camargue ligt rustig in een buitenwijk tussen het oude havenplaatsje Le-Grau-du-Roi (ca. 3 km) en de bekende grote jachthaven Port-Camargue (ca. 1 km). In beide plaatsen zijn vele bars en restaurants met gezellige terrassen en diverse winkels; kortom het is er leuk flaneren langs de boulevard.
    De résidence biedt een receptie, een ruim verwarmd zwembad (geopend van half april tot eind september; afhankelijk van het weer), zonneterras met parasols en ligstoelen, sauna (tegen betaling), fitness, ontbijtruimte, fietsverhuur en was- en droogmachine. Verder is er een afgesloten centrale parkeerplaats.

    De Camargue is een fantastisch vakantiegebied; prachtige lange zandstranden, mooie flora en fauna, sfeervolle oude (haven-)plaatsjes met eeuwenoude tradities en volop sportieve mogelijkheden.
    De uitgestrekte zandstranden van de Middellandse Zee liggen op ca. 1 km; het bekende Plage de l’Espiguette ligt op ca. 2 km.
    Résidence Cap Camargue ligt op ca. 9 km loopafstand van het historische centrum van het ommuurde historische stadje Aigues-Mortes. Het is een genot hier ’s avonds door de gezellige steegjes te slenteren en een terrasje te pakken op één van die fraaie pleintjes.
    De Camargue biedt verder vele excursie-mogelijkheden; fietsend, wandelend of te paard. Flamingo’s zult u er zeker tegenkomen.
    De gezellige, grote stad Montpellier op ca. 20 km is ook zeker uw bezoekje waard.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Le Grau-du-Roi

    WeatherAPI.com