Villages De Cigales 3

Frankrijk, Occitanie, Mauroux
vanaf360


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Ten zuiden van Sarlat, temidden van de Cahors – wijngaarden, ligt in een schitterende en toeristische streek het vakantiepark Village des Cigales. Omringd door tal van toeristische plaatsjes en “Les plus beaux villages de France” is het dé ideale plek. Verken samen of met de kinderen de omgeving, geniet van de gezellige terrasjes en neem bij terugkomst een duik in het zwembad. Terwijl de kinderen in de speeltuin zijn, gaat u tennissen of geniet u van een glas wijn op het terras van het parkrestaurant. ’s Avonds gaat de barbecue aan en geniet u tot in de late uurtjes van elkaar en de lichtjes in de vallei.

Prachtige Dordogne regio
Het park Village des Cigales ligt op een heuveltop, even buiten Mauroux, vlakbij mooie en toeristische plaatsen als Puy l’Evêque en Fumel. Hier is alles te vinden wat u nodig heeft: diverse grote supermarkten, winkelstraten met modewinkels, veel restaurants en bars, een toeristenbureau, bakkers en souvenirwinkels. De dichtstbijzijnde grote stad is Villeneuve of Cahors, op een afstand van circa 45 minuten.

Sfeervol vakantiepark
Village des Cigales ligt op een mooi terrein van 11 hectare tussen oude eiken op de top van een heuvel. Uiteraard is er in de centrale gebouwen en in alle huizen wifi. Het park heeft veel faciliteiten voor jong en oud. Er is een restaurant, 3 zwembaden met 3 glijbanen, een tennisbaan, volleybal, tafeltennis, speeltuin, trampoline, pétanquebaan en een groot schaakbord. Behoefte aan wat meer beweging? Er zijn lessen aquagym en fitnessapparatuur staat klaar. In het hoogseizoen is er de kidsclub waar kinderen en tieners altijd met veel plezier naartoe gaan.

Bar en restaurant
In het restaurant kan de regionale keuken geproefd worden. Maar ook pizza’s, patat en snacks. Regelmatig zijn er thema-avonden en is er een Spaanse, Italiaanse of Hawaïaanse keuken of een barbecueavond. Alleen een kopje koffie drinken of genieten van het heerlijke ijs is uiteraard ook mogelijk.
Voor de volgende dag kunnen er allerlei soorten broodjes besteld worden.
De gezellige bar is de ideale plaats om kennis te maken met de gasten of andere eigenaren of om van een goed glas wijn te genieten.


close