Zeer goedBelvilla8.7

Villa d'Estienne

Frankrijk occitanie Montaigu-de-Quercy

  • 4
  • 2
Villa d'Estienne

    Maak kennis met deze mooie vakantievilla in een omgeving van kronkelende riviertjes, zonnebloemvelden en uitgestrekte bossen! Een idyllisch decor waar dorpjes en bastides van eeuwen terug pronken. Het interieur is compleet en tot in de puntjes verzorgd. Grote vertrekken met mooie plavuizen, balkenplafond en veel aandacht voor details en decoratie. Maak een wandeling door de tuin met gazon, lavendel- en rozenstruiken, fijne schaduwplekjes. Of ontspan met een boek op het zonneterras bij het schitterende privézwembad. Op het terras is een stenen barbecue aanwezig. Ideaal om een dag culinair af te sluiten!

    Voor de bakker, de dagelijkse boodschappen en diverse restaurants kan je terecht in Montaiqu-de-Quercy (3 km). Hier vind je ook een groot meer met een strandje, enkele glijbanen en verhuur van waterfietsen.

    Om enkele middeleeuwse beauties te noemen: Tournon-d'Agenais (9 km), Lauzerte (12 km), Beauville (16 km) en Penne-d'Agenais (20 km). De ene nog mooier dan de andere en stuk voor stuk aanraders voor dagtochtjes. En natuurlijk het levendige Agen (40 km), bekend om zijn prachtige Pont Canal en het pretpark Walibi (als goedmaker voor de kinderen als je te cultureel bezig bent geweest).
    De rivier de Lot is niet ver weg, en daar kunt u heerlijk vissen en zwemmen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Montaigu-de-Quercy

    WeatherAPI.com