Chateau Henry

    Prachtig gelegen grote villa met een fenomenaal uitzicht op het dorp, de wijngaarden en de bergen.
    De omgeving bestaat uit eindeloze wijnvelden, kleine dorpjes met eeuwenoude kerkjes en pleinen waar u op de markt dagverse groentes en fruit kunt kopen. Het beroemde Canal du Midi is op 7km van de villa. Daar op een terrasje neerstrijken en genieten van de boten die door de sluizen gaan. Naast fietsen en wandelen zijn er ook rivieren waar u een kanotocht kunt maken.

    De villa heeft diverse terrassen, een prachtig verwarmd zwembad en een 6-persoons jacuzzi in de tuin. Dankzij de ligging op een plateau geniet u 100% privacy. In de tuin kunnen kinderen naar harte lust spelen op het klimtoestel, de jeu-de-boules baan of een potje tafeltennis.

    Op de verdieping is de woonkamer vanuit waar u via openslaande deuren naar het deels overdekte panoramaterras kunt gaan; werkelijk geweldige plek om vele uren te vertoeven. Een lounge set, en onder de pergola staan eettafels. Vanaf het terras kunt u ook buitenom naar beneden. In de woonkamer is een zithoek en een eettafel. De keuken is zeer compleet uitgerust. Op de benedenverdieping vindt u 6 slaapkamers waarvan 2 met een eigen badkamer. De overige 4 slaapkamers delen de 2 andere badkamers.

    In de villa zijn geen drempels. En plavuizen op de vloeren. Er is een zeer grote badkamer waar ook rolstoelgebruikers de ruimte hebben. Op speciaal verzoek kan er door rolstoelgebruikers van de lift gebruik worden gemaakt die de woonkamer met de benedenverdieping verbindt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Montbrun-des-Corbières

    WeatherAPI.com