AangenaamBelvilla6.9

Portanelle 8 P

Frankrijk occitanie Montbrun-des-Corbières

  • 8
  • 4
Portanelle 8 P

    Schitterende villa met eigen sportveld, jacuzzi en verwarmd zwembad, gelegen op een heuvel met uniek vrij uitzicht over de wijngaarden van de Corbières. Er zijn weinig plekken waar zulk mooi vrij uitzicht is met zoveel vrije ruimte eromheen. De omgeving nodigt uit om door u ontdekt te worden. Het is gevarieerd en avontuurlijk, sportief en heel relaxed. Markten met verse regionale producten, wijnboerderijen waar ze u graag hun eigen (top) wijnen laten proeven, een dag op het strand of juist door de vestingpoorten van Carcassonne slenteren en wat cultuur opsnuiven. Dat alles is een uitdaging daar wij verwachten dat het moeilijk zal zijn deze villa met al haar faciliteiten te verlaten, ook al is het maar voor een dagje.

    Het eigen terrein is heerlijk groot en u wandelt om de villa heen waar verschillende terrassen zijn; voor ieder een plekje. Bij het zwembad ziet u de jacuzzi en een douche. U kijkt weg over de tuin en de vallei. Wanneer u doorwandelt komt u bij de jeu-de-boules baan met bankje, via de olijfgaard komt u voort bij het multifunctionele sportveld. Hier kunt u onder andere tennissen, badmintonnen, basketballen, volleyballen, voetballen.

    In de villa kunt u vanuit de hal naar de royale salon, de woonkeuken met kookeiland, het overdekte terras en de masterbedroom. De drie andere slaapkamers zijn op de verdieping evenals nog twee badkamers. Er is in elk vertrek een apart instelbare airconditioning.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Montbrun-des-Corbières

    WeatherAPI.com