Zeer goedBelvilla8.9

Le Loft

Frankrijk occitanie Olonzac

  • 5
  • 2
Le Loft

    Aan de rand van het dorpje Olonzac vindt u deze oeroude schuur, omgetoverd in een prachtige Loft. Wandelend door het dorpje kunt u genieten van oude, gerestaureerde panden, neerstrijken voor een kop koffie met vers gebak, of een goede lunch of diner op één van de terrassen. In Homps is een haven waar u een boot kunt huren of mee aan boord voor een dagtocht op het 'Canal du Midi'. Geweldige ervaring om door de sluizen te gaan. Een groot meer, ook in de buurt, heeft stranden, u kunt er waterfietsen, kano's huren en lekker zwemmen. Een omgeving die bol staat van de historie, kastelen en waar ook een dagje strand tot de mogelijkheden behoort.

    De Loft ligt verscholen achter een reusachtige houten poort; eenmaal open baad de loft in een aangenaam licht en kunt u de open leefruimte bewonderen. De open haard die schijnbaar lijkt te zweven in de ruimte wijst naar de stalen trap constructie; prachtig. De achterwant is van glas en opent naar een intiem terras met het zwembad.
    De open keuken en de loungehoek met tv; alles staat met elkaar in verbinding. Op de verdieping een tweede zithoek; ideaal om te lezen. Hier vindt u twee slaapkamers met elk een eigen badkamer en op een apart deel is staat een breed bed voor een persoon.

    Unieke lokatie en unieke woning; een aanrader!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Olonzac

    WeatherAPI.com