Zeer goedBelvilla8.6

Belle Maison Lotoise

Frankrijk occitanie Padirac

  • 6
  • 3
Belle Maison Lotoise

    Dit vakantiehuis dicht bij Padirac ligt op het rustige platteland (1 km van het dichtstbijzijnde dorp). Opgetrokken in de traditionele stijl van deze regio, met een torentje en leistenen dakpannen. U hebt een grote tuin met veel speelruimte voor de kinderen, bloemen, struiken en fruitbomen. Vanaf de veranda en het terras kijkt u uit over de omringende velden en bossen.

    Gelegen op slechts 2 km afstand, is de kloof van Padirac niet te missen. Als u wilt gaan zwemmen, ligt het meer van Gramat op 10 minuten rijden. Voor een fietstocht kunt u in Gramat fietsen huren. U vindt daar tevens een dierentuin, een markt en een supermarkt. Als u uit eten wilt gaan, kunt u in Padirac terecht.

    Ook het waterpark en zoo in Gramat zijn erg leuk voor de kinderen. Ook zijn er diverse strandjes aan de rivier Dordogne om te zwemmen.

    Met de auto bereikt u snel de mooiste bezienswaardigheden van de Lot. Bezoek Rocamadour (14 km, met ook het apenbos) en St. Céré (16 km, met ook een golfbaan). Mis ook niet het kasteel van Castelnau-Bretenou (12 km). Indien u van versierde grotten houdt, bezoek dan die van Pech Merle (54 km) en Rocamadour (14 km). Het op een rotspunt gelegen dorp Saint-Cirq-Lapopie (64 km) is ook zeker een bezoek waard.

    NB tuin geheel omheind dus ideaal voor honden en kleine kinderen
    NB Geen wifi maar 4G werkt goed


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Padirac

    WeatherAPI.com