UitstekendBelvilla9.1

Au Mas De Saint Vincent

Frankrijk occitanie Puisserguier

  • 6
  • 3
Au Mas De Saint Vincent

    Als gasten van Mas de Saint Vincent kunt u volop genieten van wat het huis en de omgeving u te bieden hebben. De villa ligt op loopafstand van het dorp Puisserguier.
    Villa Mas de Saint Vincent met privé zwembad is geschikt voor zes personen en heeft drie slaapkamers en twee badkamers.
    In de regio is enorm veel moois te ontdekken, u kunt echter ook de hele dag languit aan het zwembad luieren. Uiteindelijk is een vakantie vooral een periode om eens compleet te ontstressen. Bijzonder is de dominante ligging van de villa met de garantie van een schitterend uitzicht op het lager gelegen dorp en het omringende platteland!

    De villa ligt aan een doodlopende weg vlakbij het dorp Puisserguier, op loopafstand.
    Het dorp heeft 2.800 inwoners en heeft alle winkels en faciliteiten.
    Het ligt centraal tussen Beziers en Narbonne, dicht bij zee en bergen, 100 km van de Spaanse grens en dus dicht bij de skigebieden van de Pyreneeën en Andorra. Het vliegveld van Beziers (met Ryanair vluchten) ligt op 30 minuten rijden.
    Midden in het dorp staat het Château de Puisserguier (11e eeuw), dit chateau is zeker een bezoek waard. Er zijn geleide bezoeken (ook gratis). Deze zijn mogelijk op ma-woe-vrij van 15u – 18u30. Ook wordt er een film afgespeeld, die het kasteelleven weergeeft.
    Ook een bezoek waard is het centre de Ressources des Mémoires: het leven van de 19e eeuw wordt weergegeven met gebruiksvoorwerpen, meubels, etc. Het bevindt zich in de rue Gaie Sortie. Open ma 15u-17u30 en vrij 10u-12u.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Puisserguier

    WeatherAPI.com