UitstekendBelvilla9.2

Le Viognier

Frankrijk occitanie Rodilhan

  • 6
  • 3
Le Viognier

    Dit vrijstaande vakantiehuis met privé zwembad is vanwege de ligging de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. De villa ligt in een dorp net buiten Nîmes met zijn beroemde Romeinse Arena (6km) en op slechts 40 lome kilometers van het azuur van de Méditerrannée.

    Het riante vakantiehuis kent een prettige inrichting. De keuken is goed uitgerust. In een van de badkamers zorgen tientallen lucht- en hydrojets in het balneobad voor optimale ontspanning. Spierpijn en stramme gewrichten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Op de slaapkamers loopt u via de openslaande deuren direct de omheinde tuin in. En wat voor tuin! Er is een privé zwembad met een vrije vorm en een heus schiereiland mét palm. Er is een overdekt terras met lounge-set, er zijn ligstoelen en er is een hangmat-stoel. U heeft een BBQ ter beschikking.

    Maak kennis met de ruige natuur van de Camarque en zijn meren, lagunen, moerassen en duinen. Deze ongerepte omgeving is het thuis van roze flamingo's, wilde paarden en stieren. Wist u dat de Camarque rijstvelden herbergde? Of bezoek de indrukwekkende Pont du Gard, niet ver van Nîmes. Dit staaltje onovertroffen Romeinse bouwkunst staat op de UNESCO-lijst.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Rodilhan

    WeatherAPI.com