Villa Pharos

Frankrijk, Occitanie, Roquebrun
vanaf759


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon in vakantiehuis Pharos.
De villa is geschikt voor zes personen en beschikt over een privé zwembad. Er zijn drie slaapkamers en één badkamer.
De villa is gelegen aan de rand van het mooie dorpje Roquebrun. U kunt lopend naar het bakkertje, deze bevindt zich op ongeveer 1 km afstand. De villa ligt op wandelafstand van de rivier L'Orb. De Orb slingert zich door het dorp en er zijn stranden om te zonnebaden en mogelijkheid tot zwemmen in de rivier. Vlakbij vindt u de grotten van Roquebron. Ook een cafeetje en diverse restaurants bevinden zich in de directe omgeving.

De villa ligt aan de rand van het pittoreske dorp Roquebrun, ook wel Petit Nice genoemd. Roquebrun is een plaatsje gelegen in het departement Hérault, aan de rivier Orb. De Orb slingert zich door het dorp en er zijn stranden om te zonnebaden en mogelijkheid tot zwemmen in de rivier.
Het plaatsje ligt aan de meest zuidelijke toegangsweg tot het nationale natuurpark Haut Languedoc, en staat bekend als een van de mooiste plaatsjes in de regio.
Er is een publieke Jardin Méditerranéen naast de Belvedère bovenop het dorp.
Er worden regelmatig markten georganiseerd, waar u terecht kunt voor regionale producten. De sportievelingen onder ons kunnen bij het dorpje een kano of kajak huren, waarmee zij de rivier Orb kunnen bevaren.
Meer informatie over het huren van kano's, sups etc. is te vinden op de site van Canoe Roquebrun.
Andere mogelijkheden zijn paardrijden, er is een fietsenverhuur bedrijf en verhuur van elektrische steps.
In Roquebrun zijn diverse restaurants waar u heerlijk kunt eten, zoals Le Petit Nice, Auberge Saint Hubert en Le Naudech.
Op ongeveer een half uur rijden ligt het prachtige dorpje Assignan. Een gezellig dorpje met diverse restaurants en een wijnchateau van Village Castigno.
29 km van Roquebrun ligt de stad Béziers. Winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het is een prachtige stad om te bezoeken. Een groot voordeel is dat Béziers nog relatief onontdekt is door de grote groepen toeristen.


close