Belvilla-

Villa 4 Vents D

Frankrijk occitanie Saint-Ambroix

  • 8
  • 4
Villa 4 Vents D

    Moderne, volledig airconditioned villa met gastenverblijf en uitzicht op het dorp Saint-Ambroix. In de villa een aangenaam lichte woonkamer die in open verbinding staat met de eetkamer en moderne keuken. Verschillende deuren openen naar buiten. Er zijn 5 slaapkamers elk met eigen badkamer. Het gastenverblijf bevindt zich op het tuinniveau; ideaal met complete privacy: een salon met open keuken, een kantoortje en een slaapkamer met een badkamer.

    Deze luxe villa is fraai vormgegeven en het omheinde zwembad is 14 meter lang. Op de terrassen staan tuintafels, relaxbanken en zonnebedden voor u klaar. Het uitzicht op het dorp is prachtig. Er is een buitenkeuken compleet uitgerust met onder andere een plancha waarop u heerlijk kan grillen; u hoeft eigenlijk niet meer van het zwembad weg en kunt volop genieten.

    Het gebied is bijzonder rijk aan cultuur en avontuur. Oude dorpjes, grotten, spelonken en spannende rivieren waar u kan raften. Paardrijden, fietsen, mountainbiken of wandelen door de bossen. Ga een dag naar Avignon en laat u verrassen door deze sfeervolle stad waar in de zomermaanden een aaneenschakeling van festivals zijn. Nîmes en Arles zijn aanraders.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Ambroix

    WeatherAPI.com