Zeer goedBelvilla8.6

Maison De Vacances - Saint-BrÈs

Frankrijk occitanie Saint-Brès

  • 8
  • 3
Maison De Vacances - Saint-BrÈs

    Dit vrijstaande vakantiehuis is rustig gelegen op 1 km van St. Brès. Het bevindt zich op een ruim, omheind terrein met een schommel. Vanuit de grindtuin met bloemen, planten en schaduwplekjes geniet je van het mooie uitzicht op de bossen en de heuvels. Neem een duik in je eigen privézwembad, of geniet van de zon op een van de ligbedden op het omliggende zonneterras. Een belangrijk deel van de dag kun je doorbrengen op het wat hoger gelegen, overdekte terras met meubilair en een barbecue. Een leuke plek om 's avonds nog even na te tafelen! Het huis beschikt binnen over een nette, verzorgde inrichting.

    Je bevindt je hier vlakbij het beroemde Parc National des Cévennes, een beschermd natuurgebied met talloze, kleine riviertjes, intieme strandjes en toeristische kronkelweggetjes. Bezoek ook het middeleeuwse stadje St. Ambroix (3 km) of het schilderachtige Anduze (37 km), ook bekend om de grote geglazuurde vazen die er sinds de 17e eeuw gemaakt worden.

    Een diep dal 'Porte de Cévennes' genaamd, geeft hier toegang tot de rivierdalen van de Gardon de St. Jean en de Gardon de Mialet. Hiervandaan maak je schitterende dagtochtjes, per auto, kano, of te voet.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Brès

    WeatherAPI.com