Zeer goedBelvilla8.3

Les Palmiers

Frankrijk occitanie Saint-Génies-de-Fontedit

  • 10
  • 5
Les Palmiers

    Geniet van een heerlijke vakantie in Occitanië, de Languedoc-Roussillon tussen de palmbomen in deze vakantievilla.
    De woning (200m2) is een schitterende tienpersoons villa aan de rand van het dorpje Saint-Geniès-de-Fontedit.
    Deze villa heeft veel privacy, een ruime afgesloten tuin (1.575m2), een overdekt terras en een verwarmbaar privé zwembad. Vanaf het overdekte terras heeft u mooi zicht op de royale tuin vol met palmbomen.
    De villa beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers, WIFI en een Jeu de boules baan.
    Saint-Geniès-de-Fontedit is een karakteristiek middeleeuws dorpje waar de elementen van vroeger nog goed zichtbaar zijn. In het dorp is er een bakker en een kleine supermarkt, waar u ’s ochtends de verse croissantjes kunt halen.

    De vakantiewoning heeft een royale tuin van 1.575m2 met een overdekt terras en een verwarmbaar privé zwembad*. Vanaf het overdekte terras heeft u mooi zicht op de royale tuin vol met palmbomen.
    Naast het privé zwembad met buitendouche ligt u heerlijk in de zon op de ligbedden tussen de palmen. Rond de villa is veel speelruimte voor de kinderen en er is een jeu-de-boules baan in de tuin. Op het terras kunt u lekker relaxen op de luxe tuinmeubels.
    Uiteraard is er een stenen barbecue (houtskool) om de lekkerste gerechten op te bereiden.

    De villa ligt aan de rand van het dorpje Saint-Geniès-de-Fontedit.
    Saint-Geniès-de-Fontedit is een karakteristiek middeleeuws dorpje waar de elementen van vroeger nog goed zichtbaar zijn.
    Dit dorp wordt al sinds 1085 in de teksten benoemd. De kerk bijvoorbeeld dateert uit de 14e eeuw. Er is natuurlijk een bakker, een kleine supermarkt, tabakszaak en café. Op nog geen 2 kilometer afstand vindt u de grotere supermarkten voor de uitgebreide boodschappen.

    Op ongeveer een half uur rijden ligt het charmante dorpje Pézenas. Het centrum van Pézenas bestaat uit oude middeleeuwse straatjes vol met leuke boetiekjes en restaurants.
    Het is een klein fotogeniek stadje met iets meer dan 8000 inwoners, die gezellig dorps aanvoelt. Pézenas ligt tussen Béziers en Montpellier. Het is een echte kunst- en geschiedenisstad.

    17 km van Saint-Geniès-de-Fontedit ligt de stad Béziers. Winkelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het is een prachtige stad om te bezoeken. Een groot voordeel is dat Béziers nog relatief onontdekt is door de grote groepen toeristen. Lees hier meer over de hoogtepunten van deze stad.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Génies-de-Fontedit

    WeatherAPI.com