L'Oliveraie

Frankrijk, Occitanie, Saint-Laurent-De-Carnols
vanaf488


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Deze prachtige vakantievilla staat aan de rand van het dorp Saint Laurent de Carnols. De villa heeft een oppervlakte van ongeveer 100m2 en beschikt over een rond zwembad met een diameter van 4,75m. De inrichting is huiselijk en ruim waardoor u meer dan voldoende comfort heeft. De authentieke haard in de woonkamer maakt het plaatje compleet. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht over de groene vallei van de Cèze.

De omgeving kenmerkt zich door mooie pleinen met platanen waar jeu-de-boules wordt gespeeld, schaduwrijke weggetjes door eindeloze wijngaarden en pittoreske dorpjes. Bewonder tijdens een wandeling de eeuwenoude kerkjes of slenter lekker over een markt.

De Gorges de l‘Ardèche zijn een ‘must’ voor een kanotocht en een concert in de openlucht. Het Romeinse amfitheater in Orange op 30 minuten rijden is een belevenis op zich. Naast veel mooie plekjes in de nabije omgeving liggen er ook iets verder weg prachtige plaatsen om te bezoeken. Hiervan zijn Romeinse overblijfselen in Pont du Gard en Nimes, de kastelen in Avignon en het natuurpark Les Cévennes enkele voorbeelden.


close