Loft

    Deze bijzonder mooie loft doet zowel van binnen als van buiten heerlijk Frans aan en ligt in een oud, statig en stijlvol wijnchâteau in productie, met hele goede wijnen.

    De woonkamer is smaakvol ingericht en heeft een schuifpui naar het heerlijke privé terras. De houten balken en de vide benadrukken de hoge plafonds van de woning, en de open haard zorgt voor extra sfeer. De open keuken is eenvoudig, maar van alle gemakken voorzien. De beide slaapkamers zijn sfeervol en zeer ruim en de riante badkamer beschikt over een wastafel, toilet en een heerlijke inloopdouche.

    In de boomrijke tuin ligt een fijn zwembad met daar omheen diverse terrassen met tuinmeubilair en ligstoelen om lekker te ontspannen en te genieten van zon of schaduw. Op zondag is het zwembad gesloten.

    Vanuit uw vakantiehuis kunt u prachtige wandelingen maken en genieten van de natuur en het heuvelachtige landschap met mooie vergezichten. In de omgeving zijn vele wijngaarden te bezoeken waar u wijn kunt proeven. Mooie kuststeden die gemakkelijk bereikbaar zijn, met baaien en uitgestrekte zandstranden, zijn Montpellier (20 km), Sète (60 km) en Béziers (100 km). Ook het “Parc Naturel Regional du Haut Languedoc” met haar prachtige meren mag u niet overslaan.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Mathieu-de-Tréviers

    WeatherAPI.com