Belvilla-

Résidence La Dune 1

Frankrijk occitanie Sérignan

  • 2
  • 0
Résidence La Dune 1

    Résidence La Dune biedt studio’s, appartementen en geschakelde maisonnettes en ligt in een residentiële buitenwijk van het oude vissersplaatsje Valras-Plage. Het uitgestrekte strand van Valras ligt op ca. 400 m. van de residentie, een badplaats die het gehele jaar leeft. Het centrum van Valras-Plage is slechts binnen tien minuten te bereiken (3 km.).

    De residentie beschikt over een receptie, verwarmd openluchtzwembad (geopend afhankelijk van het weer), was- en droogmachines (tegen betaling) en centrale parkeerplaatsen.

    De familiebadplaats Valras-Plage ligt aan de monding van de Orb op ca. 7 km. van Vendres-Plage. Het heeft een langzaam aflopend zandstrand met een ruim aanbod van watersporten. Deze 'Côte Narbonnaise' staat bekend als een goede surfregio. De kuststreek van de Languedoc is zowel een paradijs voor de watersporters als een ideale vakantiebestemming voor de liefhebbers van zon, zee en strand. Mogelijkheden voor leuke uitstapjes zijn het populaire stadje met zijn knusse straatjes Sérignan (ca. 8 km.) en het Canal du Midi (ca. 10 km.). Laatstgenoemde is het oudste kanaal van Europa dat u zowel fietsend, lopend of varend kunt ontdekken. Wie dit kronkelde kanaal volgt, zal steden als Narbonne (30 km.) en het Middeleeuwse Carcassonne (ca. 90 km.) tegenkomen en uitmonden bij het Meer van Thau, vlakbij Sète (ofwel "petite Venise", ca. 60 km.). In deze broedplaats voor oesters en schelpen mag u een oesterproeverij niet missen! Overige aanraders zijn Béziers (15 km.) met zijn basiliek, Pézenas (35 km.), indrukwekkend Montpellier (ca. 80 km.) of Perpignan (ca. 90 km) met zijn typerende Catalaanse warme sfeer.

    Residénce La Dune ligt in een prachtige omgeving om van een ongedwongen vakantie te genieten!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Sérignan

    WeatherAPI.com