Terra Gaïa 2

Frankrijk, Occitanie, Sète
vanaf468


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence Terra Gaïa ligt op ca. 600m van een zandstrand (La Plage de Villeroy) in de nieuwe buitenwijk des Salins van het traditionele havenstadje Sète. Het gezellige centrum van het levendige plaatsje ligt op ca. 2,5 km.
De résidence beschikt over een receptie, een heerlijk zwembad met zonneterrassen en ligbedden, een speeltuintje , een fitnessruimte met hammam, een ontbijtruimte en een centrale parkeerplaats.

Résidence Terra Gaïa biedt een prima uitvalsbasis voor liefhebbers van het goede Franse leven, zon, zee en strand. Het kleurrijke havenstadje Sète vormt een gezellig decor; er zijn heerlijke uitgestrekte zandstranden in de directe omgeving. Liefhebbers van kunst kunnen een bezoek brengen aan het nabijgelegen Museum MIAM (op ca. 3km). Het nabijgelegen binnenmeer L’Etang de Thau staat bekend als windsurf-paradijs.
De luchthaven Montpellier Méditerranée bevindt zich op ca. 45 km afstand van de résidence.
De nabijgelegen streek de Camargue biedt een leuke dagtocht; ontdek het fietsend, wandelend of te paard. Flamingo’s zult u er zeker tegenkomen. Het oude ommuurde historische stadje Aigues Mortes daar aandoen is een must. De gezellige, grote en historische stad Montpellier op ca. 40 km is ook zeker uw bezoekje waard.


close