Osiris

Frankrijk, Occitanie, Souillac
vanaf1513


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Het luxe privé landgoed "Font Neuve" is een oase van rust en comfort voor volwassenen en een paradijs voor kinderen. Het gepassioneerde Nederlandse echtpaar Willemien en Wilbert Elferink geeft met hun gevoel voor ambiance en privacy al vele jaren het ultieme vakantiegevoel aan hun gasten.

Nadat u de poort van Font Neuve gepasseerd bent rijdt u de vallei binnen die in zijn geheel tot het landgoed behoort en dus volledige privacy garandeert. Op dat moment wordt de adem u ontnomen door de fantastische rust en schoonheid die hier voelbaar is.

Het gerenoveerde landhuis ligt ietwat verhoogd in het park tegen de bosrand waardoor u vanaf uw terras een prachtig uitzicht heeft over de vallei. In de vallei ligt het verwarmde zwembad, de boomgaard met diverse fruitbomen (appels, kersen, noten, pruimen, vijgen en kiwi's).

In het park zijn op verschillende plaatsen zitjes gecreëerd van waaruit u kunt genieten van de rust en de stilte. Door de bosrijke omgeving beginnen wandelingen vanaf het eigen terrein en zijn reeën en wilde zwijnen regelmatige, graag geziene gasten.

Dat u bovendien midden in de Périgord zit waar het voor culinaire levensgenieters en wijnliefhebbers goed toeven is, hoeven we u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Restaurants op elk gewenst niveau zijn hier ruimschoots voorhanden en uw gastheer en gastvrouw Wilbert en Willemien zullen u graag helpen bij het maken van een keuze. Bovendien is een oppas op Font Neuve snel geregeld.

Het landhuis bestaat uit 4 en 6 persoons vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn zeer comfortabel en sfeervol ingericht met accessoires, kleuren en schilderijen. Alle slaapkamers zijn voorzien van eerste klas boxspringbedden en alle ramen voorzien van luiken waardoor het binnen heerlijk koel blijft en uw kinderen 's ochtends waarschijnlijk een uurtje langer slapen. Dit in combinatie met de rust verzekert u van een voortreffelijke nachtrust.
Elke ochtend gaat Wilbert in alle vroegte uw verse brood halen en regelmatig verzorgen de eigenaren voor hun gasten een sfeervolle BBQ of een romantisch kampvuur.


close