Zeer goedBelvilla8.6

Maison De Vacances Thémines

Frankrijk occitanie Thémines

  • 6
  • 4
Maison De Vacances Thémines

    Dit vrijstaande vakantiehuis is centraal gelegen ten opzichte van leuke bezienswaardigheden van de Lot. Het huis dateert uit de 19e eeuw en is met veel liefde gerenoveerd. Je beschikt over een grote zonnige tuin rondom met een voetbalveldje, volleybalnet, een schommel en een jeu-de-boulesbaan. Geen reden tot verveling dus! Het hele terrein is omheind. Neem een frisse duik in je eigen privézwembad, en ga nadien lekker ontspannen op het terras. Met de aanwezige barbecue organiseer je snel en gemakkelijk een culinaire avond! Binnenshuis is het interieur netjes en sfeervol.

    De boodschappen doe je in de grote supermarkt van Gramat (11 km). Is het erg warm in de zon? Een boottochtje op 103 meter onder de grond zorgt zeker voor wat verkoeling! Deze unieke ervaring doe je op in de grotten van Padirac (11 km).

    Bezoek tijdens je verblijf ook het indrukwekkende Rocamadour (20 km). Vastgeklampt aan een steile rots prijkt deze prachtige middeleeuwse stad in het middagzonnetje. In het gezellige Figeac (26 km) wandel je een beetje door Egypte, dit is namelijk de geboortestad van de man die de hiëroglyfen ontcijferde: Champollion.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Thémines

    WeatherAPI.com