Ruime villa in Villemoustaussou met privézwembad

Frankrijk, Occitanie, Villemoustaussou
vanaf804


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Deze villa met verwarmd privézwembad ligt op 2km van het pittoreske oude centrum van Villemoustaussou en op 8km van het beroemde Carcassonne. De ligging is in een rustige woonwijk.

De omgeving is bijzonder rijk aan historie: de vestingstad Carcassonne staat op de werelderfgoedlijst. Prachtig om te bezoeken. Na het ontdekken van deze prachtige plek is er op 7km een groot meer met bossen waar watersporten en klimmen mogelijk is. Voorts kunt u genieten van de mooie wijnen en de restaurants waar het bijzonder genieten is. Het Canal du Midi is eveneens een niet te missen punt op uw agenda: ga kijken naar de sluizen waar alle boten doorheen moeten; het is vaak een leuk tafereel. Het meeste kunt u op de fiets doen. Fietsen kunt u huren en bij de villa laten afleveren, ook e-bikes.

De villa heeft een vlak en omheind terrein van 1500m2. Het zwembad is verwarmd en het terras grenzend aan de villa is overdekt. De barbecue staat altijd voor u klaar.

Binnen een grote leefruimte met een open keuken met bar. Op deze verdieping vindt u twee slaapkamers die een ruime badkamer delen en een apart toilet. Op de verdieping eveneens twee slaapkamers die een badkamer delen en ook een apart toilet.


close