Les Voiles Blanches 1

Frankrijk, Pays de la Loire, Batz-Sur-Mer
vanaf561


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Village-Club Les Voiles Blanches ligt centraal, nabij het oude plaatsje Batz-sur-Mer, op het mooie schiereiland van Guérande. Het langste zandstrand van de Côte Sauvage; La Plage Valentin, ligt op ca. 600m; eerste winkels op ca. 400m.
Er is een receptie, verwarmd openluchtzwembad met kinderbad (geopend afhankelijk van het weer), zonneterras met ligbedden, snackbar met ontbijtservice, animatiezaal, beachvolleybal, speeltuin en parkeergelegenheid.

Village-Club Les Voiles Blanches ligt zeer gunstig om de vele bezienswaardigheden van de Atlantische Loire-streek en Zuid-Bretagne te ontdekken. Het schiereiland van Guérande ligt tussen de vermaarde badplaats La Baule en het levendige vissersdorp Le Croisic. Het staat bekend om de vele zoutpannen die de beroemde Bretonse Fleur de Sel opleveren. Er zijn mooie fietsroutes op het schiereiland.
La Baule is een van de bekendste badplaatsen van zuid-Bretagne. Deze mondaine, door dennenbossen en duinen beschutte badplaats dankt zijn bekendheid aan het prachtige 9 km lange zandstrand. Eveneens een bezoek waard, zijn de fameuze zoutpannen bij het middeleeuwse, nog volledig ommuurde stadje Guérande en het pittoreske vissersplaatsje Piriac. Liefhebbers van de golfsport kunnen bv. een balletje slaan op de 18-holes golfbaan in Saint-André des Eaux.
Het spreekt voor zich dat hier alle mogelijke watersporten te beoefenen zijn.


close