Belvilla-

Village Vacances De Chantonnay 1

Frankrijk pays-de-la-loire Chantonnay

  • 6
  • 2
Village Vacances De Chantonnay 1

    Net buiten Chantonnay vind je op 3,5km van het centrum vakantiepark Village Vacances de Chantonnay. Omringd door al het heerlijks van de Vendée, biedt Village Vacances de Chantonnay alle ingrediënten voor een fijne vakantie. Het gezellige park voorheen bekend als Le Champ du Loup - is opgeknapt en wordt bijzonder goed onderhouden.

    In het (omheinde) zwembad met kinderbad vermaken kinderen zich opperbest. Jij ook trouwens, op het aangrenzende zonneterras met ligbedden. Voor vers brood wandel je s morgens naar de bar. Hier haal je ook een ijsje en zelfs een maaltijd. In de bar kun je terecht voor een snack of drankje. De receptie heeft tv en wifi. Je maakt gebruik van gezamenlijke stenen barbecues en gezamenlijke wasmachines.

    Voor kinderen is Village Vacances de Chantonnay een paradijs. Ravotten, voetballen, badmintonnen, de speeltoestellen, de speelzaal, het kan allemaal. Voor oudere kinderen is er een gratis volleybalveld en tennisbaan. In juli en augustus organiseert het animatieteam activiteiten zoals excursies, wandeltochten, sporttoernooien en discoavonden. Er is een meer op 500m waar vissen is toegestaan. Er worden regelmatig viswedstrijden georganiseerd. Fietsverhuur, minigolf, weekmarkt, postkantoor, dagelijkse boodschappen en bakker vind je in Chantonnay. Er zijn fijne restaurants op 600m.

    Het zal je als liefhebber van Franse natuur en cultuur niet ontgaan: Village Vacances de Chantonnay ligt gunstig in het hart van de Vendée. Er zijn tal van hoogtepunten in de omgeving. Een belevenis op zich zijn de moerassen bij Poitou. Wil je een snufje Venetië oppikken, geniet dan van de bijzondere sfeer in Luçon, ook wel Groen Venetië (32km). Overweeg ook niet te versmaden plaatsjes als Ste. Hermine (17km), La Roche-sur-Yon (34km), Fontenay-le-Comte (41km), Cholet (51km), Parthenay (65km). en Clisson met zijn kasteel, historisch centrum en mooie huizen (55km).

    Voor een dagje naar strand is L'Aiguillon-sur-Mer (50km) aan te raden. Ben je toch aan de kust, neem dan eens de kustweg in westelijke richting naar badplaats Les Sables d'Olonne met zijn boulevard, terrasjes, winkels en grote haven (75km). Heerlijk is ook een duik in het recreatiemeer Lac de la Tricherie in Mesnard-la-Barotière (25km). Hier huur je een boot, surfplank, waterfiets of kano.

    De kinderen doe je een groot plezier met een bezoek aan attractiepark Parc de Pierre Brune in Mervent (30km). Ga dan ook voor de dierentuin in hetzelfde plaatsje. Voor het hele gezin is familiepark Puy du Fou (30km) met zijn spectaculaire shows een aanrader. Een 18-holes golfbaan ligt bij Nesmy (35km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Chantonnay

    WeatherAPI.com