Zeer goedBelvilla8.5

Les Jardins Des Sables d'Olonne 6

Frankrijk pays-de-la-loire Château-d'Olonne

  • 8
  • 4
Les Jardins Des Sables d'Olonne 6

    Aan de kustlijn van de Vendée, met zand zover u kunt kijken en waar de golven van de Atlantische Oceaan hun farandole dansen aan de voet van de dennenbossen. Op enkele honderden meters van de kust, in het hart van de Jardins des Sables d'Olonne, ligt uw vakantievilla. In deze door groen omgeven paradijselijke hoek kunt u met uw hele gezin ontspannen aan de rand van het zwembad, of kiezen uit een breed scala aan activiteiten, watersporten en wandelingen om de weelderige en ongerepte natuur te ontdekken. Naast uw privézwembad kunt u gebruik maken van het gemeenschappelijke zwembad met ligbedden, de speeltuin, midgetgolfbaan en een tennisbaan. Bij de receptie kunt u fietsen huren, ideaal om naar het strand te gaan of de Atlantische kustlijn verder te verkennen. Wi-Fi is gratis beschikbaar in alle villa's.
    Onze snackbar biedt u op basis van uw wensen diverse delicatessen, koude dranken, plateaus met kaas en/of vleeswaren vergezeld van een goed glas wijn. In het hoogseizoen kunt u iedere dinsdag van 10:00 - 12:00 uur lasergamen in het park. Inschrijving is gratis.

    Les Sables d'Olonne, beroemde badplaats om zijn watersporten, ligt op enkele kilometers van ons vakantiepark. Het grote zandstrand biedt diverse activiteiten voor jong en oud, surfen, windsurfen, zandkastelen bouwen... Wandel over de boulevard van Les Sables d'Olonne en geniet van een heerlijke cocktail op het terras met uitzicht op een prachtige zonsondergang!
    Weer terug op het park ontdekt u ons restaurant La Ferme de Villeneuve waar u kunt genieten van een culinaire maaltijd, bereid met verse seizoensproducten. Kom binnen en proef heerlijke vissoorten vergezeld van seizoensgroenten.

    De Vendée wordt beschouwd als een van de mooiste regio's van Frankrijk met een groter aantal zonuren dan het landelijk gemiddelde. Het team van de receptie staat voor u klaar om u te informeren over de activiteiten in de omgeving. Het grote attractiepark Puy du Fou, gelegen op 1 uur van ons park is een must, een reis terug in de tijd die u meeneemt naar het tijdperk van Vikingen en ridders, tot groot plezier van iedereen! Een dagje naar het ile d'Yeu toont u rijke en ongerepte landschappen, een bezoek aan de dierentuin van les Sables d'Olonne laat u kennismaken met ruim 300 diersoorten, een dagje in Le Grand Défi biedt diverse activiteiten als het klimbos, lasergamen, paintballen... Voor golfliefhebbers biedt de Vendée 5 18-holes golfbanen, waaronder Golf des Sables d'Olonne, op 10 km van ons park. Willen de dames zich ontspannen? Loopt u naar binnen bij wellnessinstituut Neroli om te genieten van een ontspannende massage.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Château-d'Olonne

    WeatherAPI.com