Belvilla-

Residence De La Plage 11

Frankrijk pays-de-la-loire Pornichet

  • 6
  • 2
Residence De La Plage 11

    Résidence De La Plage ligt gunstig aan de kustweg tegenover het mooie zandstrand des Libraires. Winkel, bars, restaurants en het Casino liggen allemaal ‘om de hoek’, op loopafstand. Het gezellige centrum van Pornichet ligt op ca. 500 m.
    De résidence biedt een receptie, een tuin met verwarmd zwembad met kinderhoekje (geopend in juli en augustus), liften, ontbijtruimte en tegen betaling een wasserette en parkeergarage.

    De résidence ligt zeer gunstig om de vele bezienswaardigheden van de Atlantische Loire-streek en Zuid-Bretagne te ontdekken.
    Pornichet heeft een maar liefst 7 km lange kustlijn met enkele haventjes en drie mooie zandstranden. La Baule, een van de bekendste badplaatsen van zuid-Bretagne, bevindt zich op ongeveer 8 km afstand. Deze mondaine, door dennenbossen en duinen beschutte badplaats dankt zijn bekendheid aan het prachtige 9 km lange zandstrand. Eveneens een bezoek waard, zijn de fameuze zoutpannen bij het middeleeuwse, nog volledig ommuurde stadje Guérande (15 km) en het pittoreske vissersplaatsje Piriac. Liefhebbers van de golfsport kunnen bv. een balletje slaan op de 18-holes golfbaan in Saint-André des Eaux.
    Het spreekt voor zich dat hier alle mogelijke watersporten te beoefenen zijn.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pornichet

    WeatherAPI.com