Studio Le Nautiqua

    Zowel voor werkvakanties als ontspannen vakanties met het gezin zit je perfect in studio Le Nautiqua. Het is voorzien van een fijne ligging, op een steenworp afstand van het strand aan zee.

    Van hieruit kunnen gasten genieten van alles wat de Saint-Jean-de-Monts haar bezoekers te bieden heeft. Ontspan op het strand aan zee (100 m) of breng een bezoek aan leuke bezienswaardigheden, zoals l'Estacade. De omgeving biedt tal van activiteiten, van golfen (Golf de Sain-Jean op 2 km van de woning), vissen en wandelen tot windsurfen, waterskiën, en jetskiën. Er zijn enkele zeer goede bars en restaurants te vinden op ongeveer 1 km afstand.

    De studio heeft een eenvoudige en comfortabele inrichting. Je kunt makkelijke gerechten bereiden in de keuken met koelkast/vriezer, koffiezetapparaat en magnetron.

    Let op: de schoonmaak moet 30 minuten voor vertrek afgerond zijn. Beddengoed en handdoeken moeten door de huurder worden meegebracht, of kunnen worden gehuurd voor 10 euro per persoon (ter plaatse te betalen).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Jean-de-Monts

    WeatherAPI.com