La Juquaise

Frankrijk, Pays de la Loire, Saint-Laurent-Des-Mortiers
vanaf865


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

La Juquaise is een groot landgoed in het hart van de Loire-regio. Het hoofdgebouw is een prachtig monumentaal pand uit de 18e eeuw. Uw vakantiehuis, ernaast gelegen, is smaakvol gerenoveerd door de Franse eigenaren, die het terrein in tweeën hebben gedeeld, om u zo alle privacy te bieden die u nodig hebt tijdens uw verblijf. De woning is groot genoeg voor maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen (stapelbedden zijn niet geschikt voor volwassenen).

U hebt een eigen oprit tot het landgoed. In uw eigen tuin zijn diverse plaatsen waar u van de zon, de natuur en de stilte kunt genieten. Aan de voorzijde van het gelijkvloerse huis staat een oude schuur, die niet meer in gebruik is. Via een kleine ingang komt u in de gang waar de drie slaapkamers en de badkamers zijn. Vervolgens komt u in de moderne keuken en de woonkamer.

De rivier de Mayenne waar u kunt zwemmen, ligt op zo'n 8 km van het huis. De stad Angers is snel bereikbaar, evenals Nantes, Le Mans en Rennes. Mont Saint-Michel, Puy du Fou of zelfs Saint-Malo zijn zeer geschikt voor een dagje uit. Als u liever in de buurt blijft, kunt u mooie wandelingen maken in de directe omgeving.


close