Belvilla-

Club Le Domaine Du Golf 1

Frankrijk pays-de-la-loire Saumur

  • 5
  • 1
Club Le Domaine Du Golf 1

    Residentie Le Domaine du Golf biedt studio’s en maisonettes en ligt in het Pays de la Loire nabij het pittoreske Saumur en haar gelijknamige château (ca. 5,5 km.). De accommodaties liggen rustig en mooi in het groen nabij de 9-holes golfbaan van Saumur (280 m.).

    De residentie beschikt over een receptie, verwarmd overdekt zwembad, gezamenlijke barbecue plaats, speeltuintje en was- en droogmachines (tegen betaling). Uw auto parkeert u nabij uw woning.

    Pays de la Loire staat bekend om zijn kastelen en wijngaarden. Saumur is een ideaal startpunt om een paar van de maar liefst 140 kastelen die in deze streek liggen te ontdekken. De historierijke stad zelf kent een paar grote troeven, zoals de nationale paardrijdschool “Le Cadre Noir’ en de kerk St.-Pierre uit de 12e eeuw. Laat u daarnaast verrassen door de plaatselijk mousserende wijn. De grootste attractie in de omgeving is het niet te missen kasteel van de hertogen van Anjou, gelegen op de top van een heuvel, met een prachtig uitzicht over de stad en de Loire. In de omgeving van het vakantiepark kunt u heerlijk wandelen of fietsen of een tocht maken met een kano op de Loire! Mooie uitstapjes in de omgeving leiden verder o.a. naar het sfeervolle stadje Tours (81 km.) en de indrukwekkende kastelen van Amboise (115 km.) en Chenonceaux (111 km.). Het charmante dorp Montsoreau (13 km.), geclassificeerd als één van de mooiste dorpen van Frankrijk, en zijn kasteel in renaissancestijl zijn daarnaast ook een niet te missen bezienswaardigheid.

    Residentie Le Domaine du Golf is een topbestemming om vanuit daar de Loire te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van uw welverdiende rust.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saumur

    WeatherAPI.com