Appart'hôtel Atrium

Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Aix En Provence
vanaf 621


Omschrijving

Het appartementenhotel ligt op slechts een steenworp afstand van het Mirabeau-circuit, zeer dicht bij het centrum van Aix en Provence, in een zeer comfortabele en rustige omgeving. Wandel door de smalle straatjes van de stad, geniet van het ontdekken van de terrasjes van cafés en stap uit op de vele fonteinen, waarvoor de stad beroemd is en die de oorsprong van zijn naam heeft, op een steenworp afstand van uw appartement.

Receptie 24 uur per dag geopend, fietsverhuur, strijkijzer en haardroger, voorzieningenpakket.

Fietsverhuur
Gratis lening van strijkijzer, strijkplank en haardroger.
Betalende fax- en kopieerservice.
Schoonmaakservice beschikbaar.

Ontbijt, warme en koude dranken (tegen meerprijs)
Het restaurant Alto Gusto bevindt zich op de begane grond en biedt een breed scala aan Italiaanse specialiteiten, waaronder pizza's, om op het terrein te eten of om mee te nemen.

- Borg (2 aparte betalingen: schoonmaak van het appartement) en toeristenbelasting bij aankomst in de accommodatie. De aanbetaling wordt u op de dag van vertrek, na inventaris of per post toegezonden. De accommodatie moet perfect schoon worden achtergelaten. Anders wordt een wettelijk bedrag van de vooruitbetaling opgeslagen

24 uur per dag

- Appartementsverhuur
- handdoeken
- WiFi-tv (met Canal)
- Fietslening
Houd er rekening mee dat alle aanvullende services zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Alle verstrekte informatie is bedoeld als informatief en algemeen van aard. Wij zijn niet aansprakelijk als dergelijke wijzigingen zich voordoen.


close