Villa Aix

    Deze charmante villa is gelegen op 10 km van "Aix-en-Provence" een van de mooiste steden van Frankrijk. De middeleeuwse kern met gezellige straten, winkels, cafés en restaurants: een bezoek aan deze stad is een waar feest! Er wonen meer dan 30.000 studenten van over de hele wereld die iets extra’s toe te voegen aan de sfeer. Op cultureel gebied kunt u genieten van het rijke erfgoed. Aix is ook beroemd om zijn fonteinen, elk met een eigen verhaal. Ontdek deze stad; het is een cadeau. In de omgeving is ook veel te beleven; naast monumenten, kastelen, kapellen en andere gebouwen, zijn er ook regionale specialiteiten, lokale markten in de vele dorpen die je al rondtoerend tegenkomt. Een dagje strand is ook mogelijk; de stranden zijn op 30km.

    Kom helemaal tot rust en krijg energie in dit luxe huis met zwembad/jacuzzi. Op de begane grond van is een sfeervolle salon met deuren naar de tuin en fraaie, open keuken. Op de verdieping zijn twee slaapkamers (resp. 190x140cm en 200x160cm). Deze kamers delen een badkamer.

    Buiten bij de zwembad/jacuzzi combinatie (4x2,20cm) staan ligbedden op het zonneterras. De eettafel staat bij de zomerkeuken (stromend water, koelkast en barbecue/plancha) waar u tot laat op de avond van uw maaltijden kunt genieten dankzij de tuinverlichting. Een aanrader deze villa.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Aix-en-Provence

    WeatherAPI.com