Gaou Benat

    Le Domaine du Gaou Benat is een uitzonderlijk mooi natuurdomein (privé en bewaakt) en behoort tot het pittoresuqe dorpje Bormes-les-Mimosas, gelegen aan de Côte d’Azur. Het is een paradijselijke stukje aarde aan de Middellandse zee. Meer dan 160 Ha zijn omgeven door een prachtige vegetatie waar de natuur nog volledig wordt gerespecteerd. De villa's zijn allemaal privé en verdwijnen in deze prachtige natuur, door hun bijzondere architectonische bouw, tussen de mooie pijnbomen en eiken. De constructie van alle villa's bestaat uit de typische natuursteen van Bormes-les-Mimosas wat een mooie harmonie brengt in het geheel.

    Aangekomen bij de villa, kunt u uw auto parkeren in een van de 2 garages of op de parking. Via 67 treden bereikt u de villa. En oprecht, het is de moeite waard om deze 67 trapjes te nemen. U ziet hier een prachtig panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee, de Gouden Eilanden, St. Clair en Aiguebelle.

    Een niveau hoger ligt het beveiligde privé zeshoekig zwembad (9 x 5 m), (mogelijk te verwarmen tussen mei tot september) omgeven door een prachtig uitgerust terras en daarachter de ongerepte natuur. Ook hier geniet u van het uitzicht.

    De villa bestaat uit een hoofdhuis en daarachter een aparte studio.
    Het hoofdhuis bestaat uit een knusse woon/eetkamer met een zithoek, eettafel en flatscreen-tv en grote ramen om van de opkomende en neergaande zon te genieten. De aangrenzende open keuken is compleet ingericht en grenst tevens aan het overdekte terras waar de gas barbecue staat en de lounge stoelen. Tevens is er een ruime slaapkamer (met airconditioning) en een badkamer met inloopdouche.
    Via een paar traptreden komt u bij de mooie studio met 2 slaapkamers (met airconditioning) en een goed uitgeruste badkamer..
    Beneden aan het domein bevinden zicht de 2 garages waar nog een extra ijskast staat en een wasmachine.

    Het beveiligde privé domein Gaou Benat heeft haar eigen strand met een heerlijk restaurant. Er zijn mogelijkheden in de zomermaanden zwemlessen te volgen en surflessen. Ook zijn er op het domein een 7 tal tennisbanen en een eigen supermarktje (in de zomermaanden open).

    In deze heuvelachtige omgeving kunt u prachtige wandelingen maken en genieten van de kleurrijke flora. In de nabije omgeving zijn ook tal van pittoreske dorpjes te vinden. Verder zijn diverse uitstapjes mogelijk naar de schitterende eilanden zoals Porquerolles en Port-Cros gelegen voor de kust van Hyères. Binnen een straal van 50 km liggen schitterende badplaatsen zoals; Bandol, Sanary, Saint-Tropez en le Lavandou.

    Voor de golfliefhebbers ligt op 20 km van het huis het mooie golfdomein Valcros.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Bormes-les-Mimosas

    WeatherAPI.com