Golf De La Cabre d'Or 4

Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Cabriès
vanaf644


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Domaine Golf de la Cabre d’Or ligt rustig in een groene omgeving in de Provence tussen het gezellige Aix-en-Provence en de levendige havenstad Marseille. Het vakantiepark grenst aan de gelijknamige 18-holes golfbaan, maar biedt ook aan niet-golfers een heerlijke vakantiestek.
Het domein biedt een flink verwarmd openluchtzwembad (geopend vanaf april; verwarmd in voor- en najaar, afhankelijk van het weer) met kindergedeelte; rondom staan ligbedden. Ook is er een receptie, centrale parkeerpaatsen, wasserette en jeu-de-boules-baan; het domein is autoluw.

Domaine Golf de la Cabre d’Or ligt ideaal in het buitengebied van het oude dorpje Cabriès, bij de gelijknamige golfbaan.
Het pittoreske centrum van het pittoreske dorpje met haar oude kasteel ligt op ca. 5km; de eerste Middellandse Zeestranden op ca. 20 autominuten. Supermarkt en andere winkels in Callas op ca. 5 km. Het TGV-treinstation van Aix-en-Provence ligt 5 km verderop en de luchthaven van Marseille Provence op 15 km afstand. De imposante berg Saint-Victoire zorgt voor een fraai decor.
Zowel de uitnodigende Middellandse Zee met haar verkoelende stranden als de mooie Provençaalse streek de Luberon liggen binnen handbereik. Er zijn mooie dagtochten te maken naar de historische ‘Pont’ in Avignon, de gezellige fotogenieke stad Aix-en-Provence, de levendige havenstad Marseille en de indrukwekkende Calanques (kreken) nabij Cassis; het beste vanuit een bootje!


close