Belvilla5.7

Domaine De Camiole Callian 5

Frankrijk provence-alpes-cote-d-azur Callian

  • 8
  • 3
Domaine De Camiole Callian 5

    Het ruim opgezette vakantiepark Le Domaine de Camiole is 7 ha. groot en ligt bij het dorpje Callian. Het ligt rustig gelegen tegen een groene helling middenin de uitnodigende Provence, met haar Mediterrane ‘Art-de-vivre’. Op een kwartiertje rijden ligt het mooie Lac de Saint-Cassien waar gezwommen en gewaterfietst kan worden. Binnen een uur rijden liggen de prachtige badplaatsen Cannes, Antibes, Fréjus en Sainte-Maxime. Ook behoren dagtochten langs de mooie rode rotsen van het Estérel –kustgebergte of naar de diepe uitgesleten Gorges-du-Verdon tot de mogelijkheden.

    Le Domaine de Camiole beschikt over twee prachtige zwembaden met een weids uitzicht over het landschap. Tegen een toeslag biedt de accommodatie ook faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna en hammam.

    In dit vakantiepark kan men kiezen voor een verblijf in een comfortabel ingericht appartement of luxe villa met privé-zwembad. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning en een balkon of terras met meubilair.

    Er is de keuze uit de volgende types: FR-83440-155, een zespersoons accommodatie met balkon of terras. Overigens is er een villa voor achtpersonen beschikbaar (FR-83440-156). Deze villa beschikt over een privé zwembad.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Callian

    WeatherAPI.com