Belvilla-

Aparthotel Villa Annette

Frankrijk provence-alpes-cote-d-azur Cannes

  • 4
  • 1
Aparthotel Villa Annette

    Het verzorgde aparthotel telt vier verdiepingen, beschikt over een lift, een klein overdekt zwembad en hammam (in de kelder) en was- en droogmachines. De receptie bevindt zich in het om de hoek gelegen 4-sterrenhotel de Paris (op minder dan 100m). Hier kunt u ook kostenloos gebruik maken van het heerlijke openluchtzwembad (geopend van april-oktober; afhankelijk van het weer), dat mooi is aangelegd in de lommerrijke tuin; er staan ligbedden en parasols. Tegen betaling kunt u gebruik maken van het ontbijt, een drankje in de sfeervolle bar nuttigen en gebruik maken van de parkeergarage .
    Appart Hôtel Villa Annette ligt zeer centraal in Cannes; alles is binnen loopafstand: de beroemde boulevard La Croisette, het mooie zandstrand met al haar luxe paviljoens, de oude wijk Le Suquet, het Palais des Festival en het station. Cannes is een mondaine badplaats waar je heerlijk kunt winkelen, eten en uitgaan.

    Appart Hôtel Villa Annette biedt een uitnodigende vakantiestek of werkplek in een fantastische stad. Het ligt gunstig middenin Cannes, vlakbij de ‘Voie Rapide’. De boulevard La Croisette waar het goed flaneren is ligt slechts op 300m. Ook de chique winkelstraat Rue d’Antibes ligt om de hoek. Een ideaal uitgangspunt om alle hoogtepunten van de Côte d’Azur en de Provence te ontdekken. Het flamboyante Nice, vorstelijk Monte-Carlo en het bruisende Saint-Tropez liggen nabij en zijn allemaal het bezoeken waard. Ook behoren dagtochten langs de mooie rode rotsen van de het Estérel –kustgebergte of naar de diepe uitgesleten Gorges-du-Verdon tot de mogelijkheden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cannes

    WeatherAPI.com