Résidence Les Félibriges 1

Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Cannes
vanaf512


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence Les Félibriges bevindt zich in een modern gebouw met 7 verdiepingen en een honderdtal appartementen. Er is een receptie, liften, ontbijtruimte, zwembad met zonneterras en ligstoelen, parkeergarage (tegen betaling; beperkte beschikbaarheid) en was- en droogmachines.
Alles is binnen loopafstand: de beroemde boulevard La Croisette, het mooie zandstrand met al haar luxe paviljoens, de oude wijk Le Suquet met de gezellige ‘ restaurant-straat’, het Palais des Festival en het station. Cannes is een mondaine badplaats waar je heerlijk kunt winkelen, eten, relaxen en uitgaan.

Résidence Les Félibriges biedt een uitnodigende vakantiestek of prima werkplek in een fantastische stad. Het ligt gunstig nabij de jachthaven en de boulevard La Croisette waar het goed flaneren is. Ook de chique winkelstraat Rue d’Antibes ligt binnen loopafstand.
Een ideaal uitgangspunt om alle hoogtepunten van de Côte d’Azur en de Provence te ontdekken. Het flamboyante Nice, parfumstad Grasse, vorstelijk Monte-Carlo en het bruisende Saint-Tropez bieden allemaal leuke bestemmingen voor uitstapjes. Ook behoren dagtochten langs de mooie rode rotsen van de het Estérel -kustgebergte of naar de diepe uitgesleten Gorges-du-Verdon tot de mogelijkheden.


close