Shangri-La 1

    Résidence Shangri-La ligt rustig in een mooie parkachtige omgeving, in een wat hoger gelegen buitenwijk van het dorp Carnoux-en-Provence. Het gezellige vissersplaatsje Cassis en haar bekende Calanques (kreken) ligt op ca. 6 km.
    Het park biedt een flink openluchtzwembad (geopend vanaf april; afhankelijk van het weer) met ligbedden en parasols. Ook is er een receptie, speeltuin, tennisbaan, multisportterrein, centrale parkeerpaatsen en wasserette. Het domein is autovrij.

    Het parkje ligt ideaal in het groene buitengebied van het rustige dorpje Carnoux-en-Provence. De omgeving biedt vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes.
    De plaatsen Sanary-sur-Mer, Bandol en Six-Fours-les-Plages zijn allemaal gezellige badplaatsen met haventjes en zandstranden aan de Middellandse Zee. Er zijn volop watersportmogelijkheden zoals surfen, kanoën, waterskiën en parasailen.
    Op de kleurrijke markt in Sanary-sur-Mer haalt u de lekkerste regionale specialiteiten en op de kade wordt de vers gevangen vis gelijk verkocht. De levendige badplaats Bandol staat ook bekend om haar smakelijke lichtroze rosé. Voor de mooiste golfbaan met zeezicht gaat u naar de Golf de Dolce Frégate in het achterland van Bandol.
    Er zijn ook mooie dagtochten te maken naar de gezellige, fotogenieke stad Aix-en-Provence en de grote havenstad Marseille. Een boottochtje naar de Calanques bij het idylische vissersplaatsje Cassis is een absolute aanrader.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Carnoux-en-Provence

    WeatherAPI.com