UitstekendBelvilla9.2

Villa Carqueiranne

Frankrijk provence-alpes-cote-d-azur Carqueiranne

  • 4
  • 2
Villa Carqueiranne

    Gunstig gelegen vakantiehuis met omheinde tuin en via een paadje (150 m) bent u zo bij de zee (geen strand, maar stenen plateaus waar op het heerlijk zonnenbaden is voor nudisten). De mooie, grote witte zandstranden liggen al op 10 minuutjes rijden met de auto.

    Het keurige vakantiehuis ligt aan de prachtige kust bij de gezellige badplaats Carqueiranne tussen Toulon en Hyères. Hier contrasteert het azuurblauw prachtig met het groen van de pijnbomen.

    In het centrum van Carqueiranne zijn leuke restaurants en terrasjes. Het palmenstadje Hyères met gezellige winkelstraatjes en mooie pleinen ligt op slechts 7 km. Het vooral bij (kite)windsurfers bekende Plage l'Almanarre ligt op slechts enkele kilometers.

    Mocht het u te heet worden in de middag breng dan een bezoek aan de nabijgelegen kopermijnen. Een leuk ondergronds avontuur, ook voor de kinderen! Ook een must is een bezoek aan het prachtige eiland 'Porquerolles' voor de kust. U pakt het pontje op het schiereiland van Giens en huurt een fiets (fietsverhuur op het eiland) om het eiland en de mooiste stranden te verkennen.

    Een andere dag bezoekt u het chique Saint-Tropez (52 km) en het sfeervolle waterdorpje Port-Grimaud (47 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Carqueiranne

    WeatherAPI.com