Les Canissons 4

    Résidence Les Canissons ligt gunstig in een groene residentiële wijk met dezelfde naam, op ca. 800 m van het zandstrand en 800m van het levendige centrum van Cavalaire-sur-Mer.
    Het domein biedt een receptie, ontbijtruimte, liften, een flink verwarmd buitenzwembad (geopend van juni tm sept.; afhankelijk van het weer) met kinderbad en zonneterrassen met ligbedden. Spa tegen betaling: behandelingen, hammam, sauna en fitness. Parkeren in de parkeergarage (tegen betaling) of buiten.

    De leuke badplaats Cavalaire-sur-Mer ligt net voor de Golfe de Saint-Tropez tussen Le Lavandou en Sainte-Maxime. Vanwege de ligging aan de Middelandse Zee en met het Massif des Maures in de rug, profiteert Cavalaire-sur-Mer van een aangenaam klimaat.
    Het oorspronkelijke vissersplaatsje is uitgegroeid tot één van de populairste badplaatsen aan de Côte d'Azur. Het witte zandstrand is maar liefst 4 km breed en watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen met surfen, zeilen, zwemmen en waterskiën. 's Avonds is het heerlijk flaneren op de lange boulevard richting het levendige haventje waar je op een gezellig terras van een van de vele restaurants in de haven neerstrijkt voor een lekkere bouillabaisse!
    Vanuit Cavalaire-sur-Mer zijn mooie tochten te maken en alleen al het rijden op die prachtige kustroute is een belevenis. Het intense groen van de parasol-pijnbomen die grenzen aan die adembenemende azuurblauwe Middellandse Zee is werkelijk een feest voor het oog! Interessante bestemmingen vanuit Cavalaire-sur-Mer zijn het bloemendorpje Bormes-les-Mimosas (22 km), natuurlijk het mondaine Saint-Tropez (18 km), het Zuid-Frans Venetië: Port-Grimaud (13 km) en het bekende 7 km lange strand van Saint-Tropez (Plage Pampelonne) met de beroemde jetset strandtenten Club 55 en Niki Beach. Neem de boot vanuit de haven van Cavalaire-sur-Mer naar de paradijselijke eilanden Île de Porquerolles en Île de Port-Cros.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cavalaire-sur-Mer

    WeatherAPI.com