Roucaou

    Fabuleus, smaakvol gestileerd vakantiehuis met privé zwembad in de weelderige heuvels boven Grasse. Eenmaal gearriveerd is het moeilijk om niet te genieten van het fantastische uitzicht met glooiende heuvels en daarachter de Middellandse Zee. Parfumkapitaal Grasse, het achterland van Cannes en de Middellandse zee laten u hier welhaast zeker niet onberoerd.

    Op de begane grond vindt u een riante woonkamer met open haard en openslaande terrasdeuren. De open keuken is van alle luxe voorzien, o.a. een wijnkoelkast. Uw vakantiehuis is gelegen in een mooi aangelegde tuin, glooiend tegen een heuvel. Het grote terras met zijn fraaie parasols en tuinornamenten vormt een leefruimte op zich. Het zwembad zelf trakteert zijn gebruikers op een geweldig uitzicht op de vallei en in de verte de Middellandse zee.

    Grasse is van oudsher een levendige stad. Het centrum met zijn smallestraatjes en parfumwinkels vormt een ontdekkingsreis op zich. In de nabijheid van uw villa vindt u alle voorzieningen. Cannes met zijn mediterrane stranden en jachthavens ligt op 17 km. In de onmiddellijke nabijheid vindt u culinaire hotspots. Probeer uw geluk bijvoorbeeld eens in Mougin. Op 3 km afstand vindt u een golfbaan en een tennisbaan.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Grasse

    WeatherAPI.com