Entre Les Vignobles

    Gesitueerd tussen Provençaalse heuvels en op 2,3 km van het Provençaalse dorpje La Motte ligt dit Provençaals, karakteristiek vakantiehuis, omringd door wijngaarden.

    In dit vakantiehuis proeft u de Provençaalse en Afrikaanse sferen, alsof de tijd heeft stilgestaan. Oude elementen afgewisseld met de hedendaagse comfort maakt dit huis tot een heerlijk verblijf.

    Op de begane grond bevindt zich de knusse living met o.a. een grote eettafel en airco. De aangrenzende keuken heeft alle comfort om er de heerlijkste streekgerechten klaar te maken.

    Op de eerste etage bevinden zich de 3 slaapkamers en een modern ingerichte badkamer.
    Op de tweede etage is nog een grote slaapkamer met airo en badkamer. U heeft hier een fantastisch uitzicht over de wijngaarden met daarachter het heuvelachtige landschap.

    Voor het huis ligt een ruime omheinde tuin met diverse terrassen en uw eigen zwembad, een buitendouche met rondom de ligstoelen waar u kunt genieten van de mediterrane zon.

    Wilt u de omgeving verkennen ? Er is hier volop te beleven. Hier treft u nl. de Provence in optima forma; zonovergoten glooiende heuvels begroeid met pijnbomen en het typische geluid van de cigales. Liefhebbers van natuur kunnen een uitstapje maken naar het fraaie natuurreservaat Gorges de Pennafort, dat zich uitstekend leent voor mooie wandelingen. De levendige stad Draguignan heeft een gezellige oude binnenstad met pittoreske straatjes, sfeervolle pleinen, winkels en terrasjes. Maar ook de mondaine badplaats Saint-Tropez en de stranden van Pampelonne zijn al binnen één uur te bereiken.

    Wilt u een dagje golfen ? Op 1,5 km ligt de golfbaan van Saint-Endréol.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor La Motte

    WeatherAPI.com