UitstekendBelvilla9.1

Maison Masarah

Frankrijk provence-alpes-cote-d-azur Lagnes

  • 6
  • 3
Maison Masarah

    Deze typisch Provençaalse vakantiewoning, met een grote tuin van 3000 m2, ligt aan de rand van het Middeleeuwse dorp lagnes (800 m) waar u ’s ochtends uw brood koopt en het eerste kopje koffie nuttigt op het terras.

    De woning wordt omgeven door een prachtige tuin vol olijfbomen, amandel-, vijgen- en andere fruitbomen. De lavendelgeur komt je tegemoet. De rust wordt enkel verstoord door de Provençaals krekel geluiden.

    Terwijl u lekker bij uw eigen zwembad ligt met een goed boek en geniet van de zuid Franse zon, kunnen de kinderen zich vermaken op de vele speel toestellen in de tuin zoals een trampoline, jeu de boule baan, en tafeltennistafel en niet te vergeten de waterpret in het zwembad.

    Wilt u de omgeving verkennen met de fiets of auto, er is meer dan genoeg te ontdekken.
    Op 6 km van het huis ligt het stadje L'Isle-sur-la-Sorgue en wordt ook wel het Venetië van de Comtat genoemd vanwege de rivier de Sorgue die door het stadje stroomt. Je kunt hier heerlijk flaneren langs het water of neerstrijken op een van de gezellige terrassen. L'Isle-sur-la-Sorgue staat bekend om haar vele antiek- en brocantewinkels en haar gezellige antiekmarkten. Meer dan driehonderd antiquairs staan tot uw beschikking op de zondagochtend markt.

    De mooie stad Avignon (20 km) met haar sfeervolle oude stadskern, imposante Palais des Papes en de beroemde Pont d’Avignon is zeker een bezoek waard. Ook een bezoek aan de bekende wijndomeinen zoals de Côtes du Rhône, Gigondas en de Châteauneuf-du-Pape mag zeker niet ontbreken.

    In Fontaine-de Vaucluse (8 km) bezoek je de geheimzinnige bron van de mooie rivier de Sorgue. Om hier te komen maak je een leuke wandeling van een half uurtje. Bij deze rivier is, in Fontaine-de-Vaucluse is een spannend kinderkayak-parcours (speciaal voor kinderen van 3 - 8 jaar) uitgezet. Golfliefhebbers slaan hun balletje af op de prachtige 18-holesgolfbaan bij Saumane-de-Vaucluse (8 km).

    Eenmaal terug van een dagje toeren, dan wordt het tijd voor een aperitief op het overdekte terras en genieten van een prachtige zonsondergang. “Dat is het leven als een God in Lagnes”


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lagnes

    WeatherAPI.com