UitstekendBelvilla9.2

Villa Provatoux

Frankrijk provence-alpes-cote-d-azur Malaucène

  • 9
  • 4
Villa Provatoux

    Schitterende villa met verwarmd privézwembad in luxe domein aan de voet van de Mont Ventoux. Het domein is gelegen naast een fraai kuuroord met uistekend restaurant. Op loopafstand het sfeervolle dorpje Malaucène waar u op vrijdag kunt genieten van de lokale markt en erna kunt neerstrijken op een gezellig terras voor een kop koffie of lunch. Orange en Avignon zijn unieke cultuursteden waar u één van de vele festivals kunt bezoeken. De wijnkastelen met proeverijen zijn ook een geweldige ervaring. De Mont Ventoux is voor fietsers een ‘must’ maar ook voor wandelaars een aanrader.

    Deze villa heeft een royaal zwembad met uitzicht op het zusje van de Mont Ventoux. Bij het zwembad een zonneterras en een overdekt terras grenzend aan de villa. Het zwembad is vanaf 1 mei tot eind september verwarmd.

    Binnen is het aangenaam licht in de living met open keuken die van alle gemakken is voorzien. Dubbele deuren openen naar het terras. In de zithoek wordt de open haard geflankeerd door een grote flatscreen televisie. Ernaast vindt u een slaapkamer met eigen badkamer en openslaande deuren naar een overdekt terras. Boven nog een slaapkamer met een eigen badkamer en de twee laatste slaapkamers delen de derde badkamer. Drie van de vier slaapkamers zijn voor twee personen, de laatste is uitgerust met en hoogslaper en een tweepersoonsbed voor in totaal drie kinderen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Malaucène

    WeatherAPI.com