Villa Mandelieu La Napoule

Frankrijk, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Mandelieu-La-Napoule
vanaf5523


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Een prachtige villa aan de Côte d'Azur met optimale privacy. De eigenaar geeft eenmalig een korting van 25% op de weken van 18/7 - 1/8/2020 !

De villa ligt op een afgesloten domein van 300 hectare en er zijn 4 tennisbanen en een olympisch groot zwembad. De villa met privé-zwembad ligt op een afgesloten terrein van wel 12000 vierkante meter. Hier heeft u geen zichtcontact met anderen en door de rustige ligging is deze villa ideaal voor de veeleisende klant. Hier heeft u alle privacy en natuurlijk dat prachtige zeezicht! In de villa zijn 4 luxe slaapkamers met eigen badkamers en toegang tot het grote (overdekte) terras. Er is een wellnessruimte, een prachtige bar, fraaie terrassen en mooie kunstwerken. Er kunnen 8 gasten verblijven, wat ideaal is voor 2 gezinnen.

Mandelieu-la-Napoule ligt ten westen van Cannes met de beroemde promenade la Croisette, de azuurblauwe zee, fraaie winkels en de mooiste restaurants. In de mooie haven van La Rague (Mandelieu-la-Napoule) kunt u terecht voor alle watersporten en voor de huur van boten. Maak ook een tochtje naar Nice, Monaco en Monte-Carlo.

Bij een tweeweekse boeking nodigt de eigenaar u graag uit voor middagje golfen. U kunt ook een extra gastenverblijf boeken voor 2-4 personen (geen zichtcontact met de villa). Catering van een chef-kok is ook mogelijk.

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan jongerengroepen. De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar.


close