UitstekendBelvilla10

Le Joli Jeûne

Frankrijk provence-alpes-cote-d-azur Martigues

  • 15
  • 9
Le Joli Jeûne

    Met een adembenemend uitzicht op zee en een fijne locatie, op loopafstand van het strand, is dit verblijf ideaal voor zonvakanties met familie, met vrienden of met je partner. Het hotel biedt onder andere een wellnessruimte, een solarium, een conferentieruimte, een rek- en strekruimte en zuivere zuurstof via Bol d'Air Jacquier.

    Spendeer je dagen ontspannen op het nabijgelegen strand (200 m lopen) of bezoek het centrum (500 m) met gezellige restaurants en supermarkten voor de dagelijkse benodigdheden.

    De accommodatie beschikt over comfortabele slaapkamers waarvan 3 met een uitzicht op zee. Elke kamer is uitgerust met luxe beddengoed en een badkamer met douche toilet, badjas, handdoeken, haardroger en een weegschaal. De woning biedt glasvezelinternet en de airconditioning zorgt voor verkoeling op warme zomerdagen en verwarming op 'koude' winterdagen. Er is tevens een kluisje, leeslampjes, een klein bureau en een stoel aanwezig. Na een ontspannen dag in de zon kun je heerlijk bijkomen in de infraroodsauna of in de hot tub. Wat wil je nog meer?


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Martigues

    WeatherAPI.com