Zeer goedBelvilla8.2

Maison Coste

Frankrijk provence-alpes-cote-d-azur Mormoiron

  • 9
  • 4
Maison Coste

    In deze sfeervol ingerichte gerenoveerde dorpswoning kunt u heerlijk uw vakantie doorbrengen. De vrijstaande woning ligt op loopafstand van het gezellige dorpscentrum met al haar winkeltjes. De omgeving is één grote uitnodiging ; al rondrijdend zult u vanaf elke heuveltop een volgend sfeervol dorpje ontdekken. Er zijn fietsmogelijkheden te over (en de echte toppers ‘doen’ natuurlijk de Mont Ventoux), u kunt wandelen, paardrijden en abseilen. Op een aantal km van uw vakantiehuis is een klimparcours in de bomen met erbij een meertje met restaurant.

    Twee prachtige en interessante steden liggen op korte afstand; Orange en Avignon. Ook wanneer u graag helemaal tot rust wilt komen, bent u hier op de juiste plaats: deze dorpswoning biedt alle ingrediënten voor een ontspannen en comfortabel verblijf.

    Op de begane grond vindt u de knusse en Provençaalse ingerichte living met openhaard en een compleet ingerichte ruime open keuken. Vanuit de keuken komt u via de openslaande deuren uit op een sfeervol overdekt terras waar de BBQ op u staat te wachten voor het bereiden van een overheerlijke Provençaalse maaltijd. Er zijn in totaal 4 slaapkamers en 3 badkamers.
    De 4 Slaapkamers bevinden zich op de 1ste etage. Waarvan 1 slaapkamer 3 één-persoons bedden heeft en de andere 3 ieder 2-persoons bedden. 1 Badkamer met bad, wastafel en toilet bevind zich op de begane grond en de andere 2 bevinden zich op de 1e etage.

    In de omheinde knusse binnentuin zijn gezellige zitjes gemaakt. Vanaf de tuin springt direct het uitzicht op de Mont Ventoux in het oog. Er staan ligbedden en parasols bij het zwembad en op het overdekte terras staat een eettafel; aangenaam voor een hapje en een drankje bij uw eigen zwembad.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mormoiron

    WeatherAPI.com